tisdag 2 augusti 2011

Festival...

Vi hade ju festival i stan i helgen så efter att Ronja sovit middag i Torsdags traskade vi bort till festival- området.
Vi började med att lite Ponnyridning för lillstrumpa, aningens för liten var hon kanske och tyckte väl det var helt ok, efter klappade hon hästen på rumpan och verkade ändå ha uppskattat den lilla turen pållen bjöd på.
Sen bar det vidare till barn-tivolit där det blev karusellåk med kusin Simon och Abuela. 
Förra gången vi var på tivolit runt Valborg uppskattade Ronja inte alls karusellturen och försökte mest kravla sig ur pappas grepp ända tills den började åka, men nu satt hon och skrattade och vinkade "Hej Wåå" varje gång dem svischa förbi.
Sen hittade hon Bungyjumpen och pekade och sa "Hoppa Hoppa".
Dem små blev fastsnörade i något som liknade en klättrarsele och upphissade i luften för att studsa på studsmattan under, jag tyckte det såg liiite farligt ut och var rädd att Ronja var för liten och skulle glida ur selen men ungen är ju totalt orädd och skulle promt "Hoppa hoppa" och han som hade hand om det sa att det gick bra så upp i luften hissades hon, sen stod vi och drog ner henne i selen så att hon flög upp i luften eftersom hon inte nådde ner till studsmattan själv.
Där satt hon i selen och hoppade upp och ner och tittade på utsikten och hittade sina 2 äldre kusiner i en karusell längre bort och hade fullt upp med att titta på barnen som studsade bredvid henne det såg inte ut som att hon tyckte det var överdrivet roligt men så fort dem började hissa ner henne och hon förstod att det var över sa hon"Ma"-(Mer)," Ma Hoppa" och blev jätteledsen när killen spände loss henne.




Fredagen åkte vi ner en sväng till Festivalen igen så lillstrumpa fick "Hoppa Hoppa" i Bungyjumpen och lika roligt tyckte hon det var denna dag och nästan lika ledsen när det var över och "gubben" spände loss henne.
Vi sprang på Moster & Doffe som gick med oss genom festivalen och innan dem skulle åka fick Ronja en jättestor Barbapappa-ballong.
Överlycklig över sin Ballong satt hon i vagnen och drog i snöret.



poss poss


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar