söndag 12 juni 2011

Jag & skruttan... 

är ju lediga tillsammans på fredagar så vi tog en utflyfts dag.
I ett lite halvdant väder tog vi cykeln efter frukost och cyklade ner till Råå för att mata ankorna.
Gick väl sådär skruttan som är inne i en kasta-period förstod ju inte riktigt att nu var det okej att kasta brödet till ankorna utan hon ville bara ha händerna fulla av bröd och stå och hålla det och titta på ankorna som bara blev sugnare och sugnare.



Sen cyklade vi ner till hamnen och tittade på båtarna som puttrade ut till sjöss och vinden tog verkligen i när vi cyklade vidare längs strandpromenaden.
Fick bli en liten kex mellis på gående fot för Ronja och hon fick gott sällskap av några modiga och sugna sparvar den ena vågade sig så nära att han stod bara ett par decimeter från Ronja, och visst blev han belönad för sitt mod med några smulor Marie-kex.



Tog en vända in om och handlade lite till fredagsmyset på kvällen innan vi trampade vidare hemmåt för en lite senare lunch och middagslur.

Direkt efter mellis tog vi oss vidare nu i stekande sol för att hyra film blev Due Date visade sig vara en besvikelse den var inte alls så rolig som jag trodde den skulle vara.
Ronja älskade att springa rundor i video-butiken och var tom på studiebesök bakom kassan ett tag.
Första filmen hon fick tag på var Nightmare on Elm street och när jag såg detta höll jag på att svimma tror dock inte hon förstod något av omslaget ändå men hon har ju bra smak iaf.

Nästa stop blev det inhandlat årets första liter jordgubbar & kaffegrädde.
Blev en hit hos lillfisen som fick smaka en gubbe när vi kom hem, hon har ju lite överkänslighet i kroppen så vi mjukstartade jordgubb-säsongen och någon liten röd prick dök väl upp men inte mer.



Kom hem lagom till pappa hade slutat jobba och kom med en fin fin bukett till mig tycker dessa rosor är så vackra & luktar helt underbart måste ju bara heta något med sammet.<3 love u



Hela dagen har hon velat hålla sin älskade cykelhjälm så fort vi har stannat någonstans.
Hon har satt den på huvudet och gått och vridit och vänt på sig i tappra försök att knäppa den såg väldigt lustigt ut när hon gick där och stånka och stöna & knåpa och trixa.

Vi har haft en super mysig dag bara jag och min lilla skrutt, bara en av många framöver.

poss poss
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar