lördag 23 juli 2011

Semestern och regnet fortsätter.....

Fy så trött man är på detta vädret nu vill ha sol, sol och ännu mera sol man blir liksom inte direkt inspirerad till att hitta på en massa.
Men igår åkte iaf jag och skruttan på en liten utflykt packade matsäck & överdragskläder 
och begav oss till Jordbodalen för att mata ankorna ock leka på parkens lekplatser.

Ligg-gungan var en stor favorit och likadant Rutschkanan när hon fick gå i trapporna själv och leka Tittut.

Lunchen intogs på en utav parkbänkarna med god aptit Ronja blev så mallig och stolt där hon satt själv på bänken och mumsade isig lunchen och hon växte så fort i mina ögon.Min stora tjej.

Efter lunchen somnade Ronja och klämde nästan 2 h i vagnen medans jag hittade en avskilt bänk i skogen i skydd av regnet som börjat falla.
Passade på att slå upp Paganinikontraktet av Lars Kepler kanske inte den rätta boken att läsa när man sitter alldeles ensam i en skog med dunklet och regnet som sällskap och  har otroligt lätt att få hjärnspöken, 100 sidor in och den är rätt ruggig men otroligt bra en sträckläsar bok i min smak och då är jag verkligen ingen bokmal.
Kan säga att jag tittade mig om axlen mer än en gång.;P

 Bilderna längst ner ger ingen rättvisa det var betydligt mörkare där jag satt;P

Eftersom inte regnet ville avta var det bara att traska ut ur min gömma i skogen för att ta oss hemåt och i ärlighetens namn var det rätt skönt att lägga ifrån mig boken som skrämt slag på mig där jag satt också:P. (Blir lite beroende av skräck kan liksom inte bara sluta läsa eller sluta titta om det är på tv.)

Såg för ett tag sedan Paranormal Activity på tv och satt med fjärrkontrollen i högsta hugg mest hela tiden men bytte aldrig kanal sen går man ju och tänder överallt, sätter på någon komedi och slickar väggarna efteråt.
Det konstiga är att detta beteende blev riktigt illa under min graviditet, jag har alltid älskat skräck-film men halv-vägs in i graviditeten klarade jag inte det längre och det har hållt i sig, klarar inte av att se det längre (men måste ändå) för jag blir så larvigt rädd.
Jag tvättade tom av sminket med öppna ögon efter Paranormal Activity.Ha ha Aj!

poss poss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar