lördag 16 juli 2011

Första semesterveckan....

har det mest regnat hela tiden så då roar man sig bäst man kan i dessa semester tider.

Semestern började ierförsig med solsken.
Onsdagen innan semestern började blev vi kattvakter (Tussen & Isa) då Ronjas moster med sambo skulle åka till Stockholm över helgen.
Isa var nog lite rädd och tyckte väl det var mindre roligt att få komma hit och höll sig mesta för sig själv i början vilket skruttan säkert märkte för hon var för söt en morgon när vi gick upp, hon gick fram till soffan och tog en kudde som hon släpade med sig till Isas bur där hon låg på en kudde, så la hon kudden framför buren och tyckte väl att hon kanske ville komma ut ur buren om hon hade en kudde utanför att ligga på.Sötsnos!
Men Isa ville inte komma ut så Ronja satt och kela med henne ända tills det var dax att gå till dagis med avbrott för frukost, borsta tänderna och klä sig.
Hon gick in en vända på sitt rum också och kom tillbaka med några av hennes plastfrukter (en jordgubbe & ett äpple) som var som bollar som hon säkert tyckte att dem kunde leka i hop med :).
Helgen sen bjöd på lite bad och grillning och annat mys men sen kom Måndag och semestern började på riktigt och sen dess har det regnat tills idag då solen har hittat hit igen.Yeay!





I Onsdags tog vi en riktig Lördag-mitt-i-veckan dag.
Vi slöade hela förmiddagen till lunch-mellis blev det MackeDonkan medans vi tittade på Trassel och mumsade i oss Gifflar till efterrätt.
Sen traskade vi ut för att hoppa i vattenpölarna medan vi gick på lekplats-utforskning i kvarteren.
Vi var nog på 4-5 olika lekplatser här runt omkring innan vi traskade ner till skogen för en promenix.
Väl hemma igen blev det middag och långdusch för skruttan som äntligen tycker att det tom är skoj att duscha när slangen sitter fast i väggfästet.

I Torsdags vaknade jag av att det kom hem några med prasslande påsar vilket innebar frukosthandling med nybakt bröd, det var så nybakt att det inte hunnit svalna än.
Efter ytterligare en bus/slö förmiddag åkte vi iväg till badhuset där vi mötte upp Bobo & Isacc medans regnet väkte ner i omgångar.
Efter badet gick vi upp till Abuela där även faster & Ronjas kusiner var.
På kvällen kom Faster, Daniel och lill kusinen för bus och när barnen var nattade blev det film-mys.



Ronja fick en super söt dress av faster,Daniel & kusinerna som hade varit på Astrid Lindgrens värld.

Idag har P och Ronja haft en riktig pappa/dotter dag medans jag var hemma och greja och solade.
Redan i morse åkte dem hem till Abuela där Bobo,Isacc & Emil också var.
Sen hade dem sprungit på något jippo i statsparken där det var några som upptädde och spelade musik för barnen i parken tycker det är så mysigt när staden arrangerar sådana saker och lite avundsjuk är jag att jag missade det. Sen blev det glass som hör sommaren till även om Ronja bara äter chokladöverdraget på pinnglass eller struten på strutglass.Min Sötsnos <3.

poss poss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar